Stamboomboek Raamsdonk:Privacybeleid

Uit Stamboomboek Raamsdonk
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Privacyverklaring – Stamboomboek en Genealogie Raamsdonk

Ik ben me ervan bewust dat je vertrouwen in mij stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Voor wie is deze Privacyverklaring bestemd?

Deze Privacyverklaring heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens voor belangstellenden en abonnee’s op de nieuwsbrief van Stamboomboek, Genealogie-Raamsdonk.nl, ofwel Terry van Erp.

Ik respecteer de privacy van mijn lezers en abonnee’s en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze Privacyverklaring informeer ik jou over de wijze waarop ik uw persoonsgegevens kan verwerken.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Dat ben ik, de webmaster van Stamboomboek en Genealogie-Raamsdonk, ofwel Terry van Erp.

Voor welke doeleinden verwerk ik welke persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, die hieronder nader zijn toegelicht. Niet elk van deze verwerkingsdoeleinden zal op u van toepassing zijn. Als een verwerkingsdoel en/of een onderdeel daarvan op u niet van toepassing is, dan worden de daaronder genoemde persoonsgegevens van u voor dat doel ook niet verwerkt. Voor alle doeleinden geldt dat naam, emailadres en telefoonnummer kunnen worden verwerkt.

Doel: Informeren

Om u als abonnee periodiek via de nieuwsbrief te informeren over wat relevant voor u kan zijn: uw naam en emailadres. (meer hebben wij niet nodig en zullen dat ook nooit vragen, mocht u informatie per telefoon of persoonlijk willen ontvangen kunt u zelf natuurlijk deze gegevens ook delen) Deze worden ook nooit gedeeld of elders opgeslagen.

Doel: <a href="mailto:hulpvraag@stamboomboek.nl" alt="mailto:hulpvraag@stamboomboek.nl" title="mailto:hulpvraag@stamboomboek.nl">hulpvraag</a>

Om u als aanvrager te kunnen helpen met uw vraagstuk m.b.t. een overleden persoon in uw stamboom: uw naam en emailadres. Daarnaast de (vrij) ingevulde informatie over de inmiddels 'overleden' persoon of personen.

Hoe worden uw persoonsgegevens verzameld?

Uw persoonsgegevens worden alleen aan mij verstrekt, en worden nooit gedeeld of elders opgeslagen, u kunt uw gegevens aanvullen via het invullen van een formulier, of via de email.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?

Om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen neem ik passende administratieve en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, ongeoorloofde wijziging of een anderszins onrechtmatige verwerking tegen te gaan. Deze site is daarvoor o.a. SSL/TLS beveiligd.

Alleen ik heb toegang tot uw persoonsgegevens.

Welke rechten heeft u en hoe kunt u deze uitoefenen?

De AVG geeft individuen verschillende rechten om hun privacy te waarborgen:

  • Recht op inzage in uw persoonsgegevens;
  • Recht op verbetering/aanvulling van uw persoonsgegevens;
  • Recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
  • Recht op het beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Recht op bezwaar tegen verwerking van uw persoonsgegevens.

Het verzoek tot uitoefening van een of meer van de bovenstaande rechten kun je schriftelijk indienen via mijn <a href="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php" alt="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php" title="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php">contactformulier</a> waarna u binnen 48 uur een bevestiging zal ontvangen.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Ik verstrek uw persoonsgegevens nooit aan derden. Als je de zoekfunctie van Genealogie Raamsdonk gebruikt, worden deze gegevens niet beweerd of opgeslagen.

Verzamelen van cookies

Wij verzamelen geen cookies. Het kan wel zijn dat bij inloggen een cookie wordt opgeslagen om u te identificeren, dit verder onschuldig en zal nooit tot het schenden van uw privacy leiden, links naar derden en andere partijen die op deze site staan vermeld kunnen wel cookies verzamelen. Lees dan ook altijd hun privacy statement mocht u zich daar zorgen over maken.

Analyse

Wij maken gebruik van Piwik / Matomo om het gebruik van de website in kaart te brengen en problemen daaromtrent op te lossen. Wij maken geen gebruik van Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Hoe lang worden jouw persoonsgegevens bewaard?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verkregen, tenzij we wettelijk verplicht zijn deze gegevens langer te bewaren.

Datalekken

Mochten wij getroffen worden door hacker of op een andere mannier uw gegevens lekken dan zullen wij dit onmiddellijk na constatering melden op <a href="https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken" alt="https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken" title="https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken">https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken</a>

Wijzigingen

Wij houden ons het recht voor deze privacyverklaring eenzijdig aan te passen. Natuurlijk zullen wij je hiervan op passende wijze informeren en duidelijk maken over eventuele aanpassingen het gaat.

Afmelden nieuwsbrief

Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Hou er wel rekening mee dat je dan belangrijke informatie kan missen.

Vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of onze websites aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neemt u dan <a href="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php" alt="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php" title="https://genealogie-raamsdonk.nl/mailform.php">contact op</a>.

Stamboomboek en Genealogie Raamsdonk, Terry van Erp

mei 2018

</div>